(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
domácí čokoláda
Potřebné ingredience
120g Omegy (nebo jiného 100% tuku), 100g moučkového cukru, 1 lžička Solamylu, 2 lžičky hladké mouky, 30g kakaa (nejlépe Holandské)
Postup přípravy
Tahle čokoláda je výborná třeba na polévání cukroví, nebo růcných buchet. Když mi nějaká ta čokoláda zbyde, tak ji naliju do formiček na cukroví (vypláchnuté studenou vodou) a nechám ztuhnout. Pak formičku jakoby roztáhnu a čokošku vyklepnu.
Připravíme si jeden větší a jeden menší hrnec. Do většího nalijeme vodu a do něj dáme ten menší (klasická vodní lázeň). V menším hrnci necháme rozpustit omegu. Do rozpuštěného tuku přisypeme všechny ostatní suroviny a pořádně promícháme. A můžeme používat :-)
Čokoládu si může připravit i klidně den předem a pak ji znovu rozpustit ve vodní lázni.
Připravíme si jeden větší a jeden menší hrnec. Do většího nalijeme vodu a do něj dáme ten menší (klasická vodní lázeň). V menším hrnci necháme rozpustit omegu. Do rozpuštěného tuku přisypeme všechny ostatní suroviny a pořádně promícháme. A můžeme používat :-)
Čokoládu si může připravit i klidně den předem a pak ji znovu rozpustit ve vodní lázni.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janelačka
(upraveno)
26. 9. 2014, 19:29